Med några dagars försening kommer här det utlovade inlägget om förra helgens besök.

Under fredags morgonen blev Ludvig Johansson avlämnad här för två dagar fulla med träning. Vi begav oss nästan direkt ut för att börja med första träningspasset, och det var backintervaller som stod på schemat.

Vi fick med oss Måns Eliasson och Gustav Thorén också, det blev hårt i backen men efter en stund var alla klara, trötta och nöjda. Det började bli riktigt varmt så vi rullade hemåt för att inta lunch och vila en stund innan det var dags för dagens andra pass.

Vi rullade upp mot Stensholm för ett pass med teknikträning, under detta passet var Måns inte med, istället hakade Simon Kleveros på!

Första hindret vi stannade vid var ett nytt hopp som kommer direkt efter en högersväng på Stensholmsspåret, efter en stund vågade jag ta mig ann det, det kändes bra och jag rullade sedan samma hopp några gånger till innan vi rullade mot nästa hopp vilket (för mig) är gigantiskt. Här blev det en del velande innan jag tillslut körde hoppet. Märkte att det inte var någon fara och körde därefter ett par gånger till.

Detta hoppet är jag riktigt nöjd över att ha bemästrat, jag tror det är det största hoppet jag hoppat hitils.

Vi rullade hem för käk och sedan blev det ett dopp i sjön innan det var dags att sova.

Under lördagen hände det egentligen inget speciellt, vi körde ett distanspass ihop med ett gäng cyklister, därefter tog vi ett dopp i sjön innan det var dags för Ludvig att bege sig hem.

Det var allt för denna gången.

Ha det fint i värmen!