I dessa Corona tider så är det mycket som är negativt men dagens väder går inte att klaga på. Rullade ut vid 10 i morse för ett fyratimmars pass på landsvägscykeln. Behövde varken skoskydd eller mössa under hjälmen utan kunde till och med köra i kortärmat!

Dagens runda gick runt Lygnern, alltså en tur på strax över 100km. Allt gick fint och jag rullade på som vanligt fram tills jag hade kört igenom Sätila och var påväg mot Fjärås. Helt plötsligt blev jag omkörd av ett 20-tal mopedister. Körde sedan ikapp gänget när dom hade stannat längst vägkanten. När jag rullade förbi hakade alla på och jag cyklade ihop med alla moped-ungdommar i ca. 1,5 mil, riktig kul!

Tillslut blev jag ifrånkörd och hastigheten sänktes direkt med 10km/h när jag inte längre låg på rulle. Fortsatte trampa mot Fjärås där jag stannade för en fika och fick sällskap av två trevliga pensionärer (ja jag såg till att hålla avstånd)

Efter att ha slängt i mig en smarrig pajbit fortsatte jag turen tillbaka mot Kinna. Nästan direkt högg det till i magen och jag fick ordentlig krampkänsla i magen, vet inte riktigt vad det beror på, har fått det ett antal gånger tidigare men det släppte efter en stund.

När jag rullade in på parkeringen hade jag fått ihop 4 timmar och 103km i sällskap av både solen och mopedister.