Försenad SÄSONGSSTART


Bild från ungdoms-EM 2019 i Pila, Italien

Befinner mig just nu hemma hos familjen Henttonen i Stockholm på träningsläger för att finslipa formen inför den kommande säsongsstarten som var planerad att gå av stapeln om mindre än en månad. Tyvärr fick vi i lördags det tråkiga beskedet från svenska cykelförbundet att all tävlingsverksamhet stängs ner till och med 30:e april. Samtidigt som det är väldigt tråkigt att inte få tävla så är jag väl medveten om att detta kan vara en åtgärd som är nödvändig för att så snabbt som möjligt bli av med viruset Covid-19 vilket i nuläget är det absolut viktigaste.

I nuläget är jag extremt lycklig över att jag har möjligheten att iallafall träna på cykeln och inte sitter i en situation som dom har i Spanien och Italien där det är förbjudet att cykla i nuläget.

Jag är väl medveten om att det är möjligt att tävlingarna ställs in mycket längre än till april men i nuläget är det bara att hoppas på det bästa, försöka hålla sig frisk och träna på som vanligt. Fram tills säsongen drar igång påriktigt kommer jag delta i träningstävlingar och annat kul för att hålla motivationen och tävlingssinnet vid liv.

Ta hand om er och tänk er för en sista gång innan ni hälsar på de äldre personerna i eran omgivning så klarar vi oss igenom detta tillsammans!