Nu är tre dagars tävlande på min nya hemma arena avklarade. Det var SWE-Cup på Huskvarna berget!

Första dagen var det prolog och den fina strutsabacken skulle bekämpas! Jag kände mig i hyfsad form innan start men under de ca. 4 minuterna jag tävlade var känslan riktigt kass, kom i mål men inte med så bra tid…

Andra dagen var det dags för XCO, jag var riktigt taggad och när starten gick så kände jag att formen var på plats! Jag var dock klantig nog att köra in i ett träd på andra varvet. När jag väl kom iväg igen var jag rätt yr och kunde därför inte köra så snabbt som möjligt förens på sista varvet vilket gjorde att jag inte fick så bra tid på det racet heller.

Sista dagen var det kriterium. Jag var även här riktigt taggad på att tävla! Kände mig rätt seg på uppvärmningen och kom även försent till uppropet vilket gjorde att jag fick starta sist. Direkt när starten gick så kände jag att det var min dag! Gasade på ordentligt och gjorde inte ett ända misstag vilket resulterade i att jag kom i mål riktigt trött med en bra tid!