SWE-Cup Hallby


Vaknade i fredags med halsont, efter att ha snackat med några kunniga på skolan bestämde jag mig för att ställa upp i helgens tävlingar.

Åkte på eftermiddagen till Hallby där jag körde tävlingsförberedande samt att jag fick hålla hjulet på Emil Lindgren på ett lugnt test varv.

På lördagen kände jag att jag var i bra form på uppvärmningen, gjorde en halvbra start men kom ikapp och körde rätt bra den resterande delen av loppet. Tog mig i mål trött och nöjd, rullade ut benen och började ladda upp inför söndagens lopp.

Under söndagens uppvärmning kände jag att kroppen inte var helt 100 men kunde inte sätta punkt på vad det var för fel. Gjorde en riktigt bra start, hängde med bra men tyvärr tappade jag kedjan efter ett tag. Försökte köra ikapp, till en början gick det bra men med tiden började krafterna försvinna rejält och tillslut kom känningarna i halsen tillbaka vilket resulterade i att jag fick bryta efter halva loppet. Riktigt tråkigt att behöva bryta, särskilt då detta var sista SWE-Cup tävlingen för i år.