Träningsläger Fuengirola


För en och en halv vecka sedan åkte jag och gänget på Sanda mountainbikegymnasium till Fuengirola i Spanien för ett grymt träningsläger.

Vi kom ner söndag kväll, slängde i oss lite mat och kollade av rummen innan det var dags att sova. Morgonen därpå byggdes cyklarna ihop innan vi begav oss ut på ett fint och backigt distanspass där vi kollade av de områden vi skulle befinna oss på under veckan.

Lägrets dagar varierade mellan ett distanspass på ca. 4-5 timmar eller två stycken intervallpass. Vi körde olika sorters intervaller som t.ex. rundvarv, spurter och enbensintervaller men vi körde även en träningstävling samt att vi under sista dagen körde all out upp för en ca. 25 minuter lång backe.

Det har varit extremt hårt och efter ungefär halva lägret kände man hur kroppen blev segare och segare för varje dag. Även om lägret var riktigt hårt så var det också extremt roligt!

Utöver att cykla hade vi olika tävlingar rummen emellan, där kan jag även meddela att mitt rum tog hem den totala segern:)

Nu väntar några lugnare dagar för att kunna återhämta kroppen efter lägret innan jag köttar vidare för att förbereda mig för den kommande säsongen!