Träningstävling Stensholm


Bild från förra veckans race på Stensholm

Ny vecka och igår var det dags för race på Stensholm igen. Efter en riktigt hård vecka med mycket träningstävlingar kände jag att jag var sliten, men tänkte att det bara är att bita ihop.

18:00 var det samling och vi rullade gemensamt ett halvt varv innan det var dags för start. Starten blev väldigt oförberedd men jag kom iväg bra ändå, kände dock direkt att det inte fanns mycket kraft i benen.

Denna gången var det tyvärr ingen som körde ungefär i samma tempo som mig vilket gjorde att jag körde själv hela racet. Försökte pressa mig till max men då jag var extremt sliten efter förra veckan så klarade benen inte ens av att köra såpass hårt att jag gick på mjölksyra mer än i starten.

Nils och Göran Johansson hade dock gjort ett fantastiskt jobb med banan under helgen vilket gjorde att varvtiderna sänktes drastiskt. Körde i mål på 47 minuter och 20 sekunder vilket är ca. 2 minuter snabbare än förra veckan då jag kände mig riktigt stark.

Samtidigt som jag är lite besviken på att jag inte körde bättre igår så är jag väl medveten om att jag gav mitt max och att det inte är alls konstigt att kroppen svarade som den gjorde igår med tanke på förra veckan.

Idag blir det en välbehövlig vila innan vi gasar på med träningen igen. Till helgen kommer det även en hemlig gäst på besök för lite träning! mer om det på lördag eller söndag.

Ha det fint!