Åkte i fredags till Borås där helgens tävlingar skulle avgöras. Efter att ha testat lördagens short track bana märkte vi att det var glapp i bakre delen av ramen och efter att ha tagit isär cykeln kunde vi konstatera att det var lagerhaveri. Fick köra lördagens race på min hardtail, på denna banan tror jag inte att det skilde jättemycket på att jag fick köra hardtail istället för heldämpat. Känslan under racet var inte särskilt bra, tappade fokus och kände inte att jag hade den kraften jag hade förväntat mig, men då vi inte var så många som deltog slutade jag ändå på en 10:e plats.

Direkt efter målgång var det bara att slänga sig i duschen för att sedan åka runt till alla butiker i Borås som hade kunnat ha ett 6901 rs lager men tyvärr var det ingen som hade ett sådant lager vilket resulterade i att jag var tvungen att köra på min hardtail även på söndagen där skillnaden på hardtail var betydligt större!

På söndag morgon kände jag direkt när jag vaknade att det skulle gå bra på racet. Vi var betydligt mer deltagare under sömdagens lopp. Jag gjorde ingen superstart men tog ikapp placering efter placering under de tre första varven. Låg på en 12:e plats när jag gick ut på det 4:e och sista varvet, i slutet av loppet var jag nära en 11:e plats men jag lyckades tyvärr inte ta den placeringen. Jag är riktigt nöjd med mitt lopp där jag inte gjorde några misstag utan bara körde bra och disponerade mina krafter väl!