Hugo Hassellund

Cyclist from Sweden 🇸🇪

Vilodag & tillbaka till skolbänken

Idag var första dagen i skolan efter sportlovet. Lovet har varit bra och jag spenderade den mesta tiden av lovet på cykel. Nu när skolan har börjat igen så uppskattar jag att det är ljust lite längre på eftermiddagarna nu än vad det har varit under vintern eftersom att jag föredrar att träna under dygnets ljusa timmar.

Idag vilar jag helt från cykeln för att jag ska kunna få så bra resultat som möjligt på morgondagens fystester hos Aktivitus i Göteborg. På mina vilodagar brukar jag se till att plugga så mycket som möjligt så att jag får mer tid för att träna dom dagarna jag ska göra det.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2020 Hugo Hassellund

Tema av Anders Norén

Hjälp oss förbättra din upplevelse på vår hemsida

Hjälp oss bli en bättre hemsida, det tar bara några sekunder.

Tryck på "Hjälp till" för att gå vidare