+Watt


Som cyklist tränar man många timmar i veckan. För att orka träna alla dessa timmar och även kunna hålla riktigt bra tryck på intervallerna så behöver kroppen mycket energi.

Jag har precis ingått ett samarbete med Watt nordic som hjälper atleter genom att erbjuda energiprodukter i världsklass.

Självklart bör det huvudsakliga energiintaget vara baserat mat. Men för att kunna återhämta sig ordentligt och kunna prestera maximalt behöver man även få i sig energi under passet, då är deras sportdrycks pulver perfekt. Deras sportdryck innehåller även elektrolyter vilket blir extra viktigt att tillsätta nu när det börjar bli varmare.

När värmen kommer så är det många som får problem med kramp. +Watt har även lösningen på det! I deras fluid cramp har du alla tillsatser du behöver för att minska risken för kramp!

Sommaren närmar sig också, det innebär att många får mer tid till att träna och kanske väljer att köra mycket distanspass. Under dessa långa passen är det extra viktigt att tillsätta mycket energi medans man tränar för att orka cykla dagen efter också. Till distanspassen skulle jag rekommendera deras bars. Det är ett matigare alternativ som ser till att du håller dig pigg och glad under hela passet utan att behöva oroa dig för att bli hungrig.

Vissa dagar önskar man lite extra kraft i benen, som exempelvis när det är dags för tävling. Vid en tävling som varar ca. 40-60 minuter så skulle jag rekommendera att ta en liquid carbo flash innan start och en halvvägs genom loppet. Det är som en lättflytande gel med extra mycket energi. Föredrar du traditionella trögflytande gels så finns det också!

För att kunna prestera på topp är återhämtningen nästan lika viktig som själva träningen, desto bättre man återhämtar sig desto mer och hårdare kan man träna vilket i sin tur leder till förbättrad prestation. För att påskynda återhämtningen så rekommenderar jag att ta en recovery shake med deras återhämtningspulver. Deras återhämtningsdryck är speciellt framtagen för att påskynda återhämtningen efter träning. C-vitaminen i pulvret bidrar även till minskad stress som inte bara påskyndar återhämtningen utan även gör vardagen mer behaglig.

Sugen på att testa deras produkter? klicka här för att komma till deras hemsida! Just nu har dom även en grym deal med över 50% rabatt på deras testpaket där alla produkter jag nämnt ovan finns med. Passa på att beställa medans erbjudandet gäller!

Träna hårt och ta hand om er så hörs vi!