En bild på mig och min far från dagens utflykt

Äntligen kan vi avsluta kapitel 2020. Silket J***a skit år! Men men.. ingen ide att sitta och sura över saker jag inte kan påverka, det som har hänt har hänt. Nu tar vi istället lärdom och ser till att 2021 blir ett dunder år!

Jag startar faktiskt nya året med en välbehövlig vilodag. Under dagens utflykt begav vi oss till Liagärdet för en promenad med fantastiska vyer.

Mot 2021 har jag stora mål och spännande planer. Det kommer krävas att allt flyter på riktigt bra för att jag ska kunna uppnå mina mål, men jag vet samtidigt att jag har alla förutsättningar för att lyckas. Tack vare stöttningen från Sanda Idrottscentrum är jag garanterad att min träningsplanering stämmer överens med vad jag behöver göra. Nu krävs det bara att vi inte får några onödiga hinder likt de som varit i år med skador, sjukdomar och covid..

Blev inte någon lång text idag. Resterande delen av dagen blir det fokus på återhämtningen så jag orkar genomföra helgens pass vilket är de två sista dagarna på min hårda periodisering på 4 veckor. På måndag börjar en lugn vecka innan vi ökar på igen!

Gott nytt år på er, kör hårt!

Ett svar på ”2021”

Kommentarer är stängda.