På bilden ser ni delar av den kommande världscups banan som ligger några kilometer från min lägenhet.

Från Augusti 2019 till Juni 2020 bodde jag på ett elevboende i Huskvarna då ja går på Sanda mountainbikegymnasium. På detta elevboende får man endast bo första året av sin gymnasietid.

Efter att ha flyttat ut från elevboendet bodde jag hos mina föräldrar i Kinna ett tag innan jag för ungefär en vecka sedan kan kalla mig för Jönköpingsbo då jag fick nycklarna till min egna lägenhet i Jönköping.

Det är fortfarande mycket som ska fixas i lägenheten. Just nu håller dom även på att sätta upp ställningar runt hela lägenheten för en del renoveringar som ska utföras, men inom snart kommer det vara riktigt hemtrevligt här! Lägenheten är placerad i ett område som kallas för Österängen, detta område ligger perfekt för mig då jag endast har ca. 7 minuters promenad till skolan samt 3 minuters promenad till mataffären. En kort promenad bort finns det även superfina motionsspår som jag utforskade under gårdagen!

Även om det finns stig att cykla på hemma i Kinna så är det som att komma till ett paradis när man kommer till Jönköping som cyklist. Här finns det hur mycket stig i alla olika svårighetsgrader, men framförallt många cykel kamrater!

Bilder på lägenheten kommer när allt är på plats!

Ett svar på ”Flytt”

  1. Ja så var det dax igen. Kul att ha dig till låns här hemma ett litet tag ?

Kommentarer är stängda.