Sämsta racet någonsin


Idag var det SWE-Cup i Falun. Jag trodde att jag hade laddat upp bra för racet men det visade sig att det inte var så.

När starten gick så kände jag direkt att det inte skulle bli något bra lopp, men jag försökte ändå bita ihop och köra så bra som möjligt. Tappade mer och mer krafter ju längre in i racet jag kom och bitvis kom jag nästan inte ens framåt.

Insåg efter 2 av 4 varv att det bara var att ta sig i mål och inte hoppas på några vidare resultat.

Jag tror aldrig att jag har kört en tävling som har känts såhär dålig och jag hoppas att det är den sämsta tävlingen jag någonsin kommer att köra.

Tanken var från början att jag skulle köra långlopp uppe i Falun imorgon men då kroppen känns så dålig så bestämde vi oss för att åka hem och ta ett par lugna dagar innan vi åker upp till Borlänge på för nya race nästa helg!


Ett svar till “Sämsta racet någonsin”

  1. Ok det var ju illa att kroppen inte ville vara med. Ja några dagars ”helt ” vila är nog jätte bra och kanske ett måste för att helt återhämta sig efter att varit helt slut, Husqvarna / Öresjön runt. Så vila å så komma starkt tillbaka.