Tillbaka på tävlingsbanan


Igår gick andra deltävlingen i SWE-Cup av stapeln i Vårgårda. Det var en bana med mycket branta backar (vilket jag tycker om) men även en del nedförsbackar som jag inte är riktigt lika bra i.

vi var ca. 60 cyklister som startade i det internationella startfältet.

När starten gick så var jag med helt ok men kände att kroppen kom igång ordentligt efter ca. 200m. När jag började komma igång och gasa på lite så var det en kille som kraschade in i mig på startloopen vilket gjorde att jag fick mig en flygtur ut i skogen som resulterade i att jag hamnade bland de sista av alla 60 cyklister samt en halvtrasig cykel.

Men det var bara att ställa sig upp och elda på allt man hade för att försöka täppa igen den stora luckan jag fick framåt. Kände mig stark och tog placering efter placering under nästan hela loppet. Jag kom i mål som 33:e man vilket jag inte är helt nöjd med men jag tyckte att jag slet på bra under loppet ändå!

Nu följer en veckas träning innan det är dags för att ställa sig på startlinjen i Mariestad!


Ett svar till “Tillbaka på tävlingsbanan”

  1. Hej Hugo, hyfsat kört,håller med dig i hur du körde. (Illa med utflykten i skogen ). Men bättre tur i Mariestad. Lycka till.