En blöt morgontur


Begav mig ut för att avverka ett distanspass vid klockan 7 imorse. Första halvtimmen så regnade det men den resterande tiden var det ”endast” blött på marken.

Jag började med att ta mig runt den långa loopen man kör på det långa remmatorpsloppet.

Till en början gick det bra och det påverkade inte så mycket att det var blött, men mot slutet av banan så var det skogsarbete vilket gjorde att spåren hade blivit en ler bana tack vare regnet. Vissa backar var extremt svåra att ta sig upp för, en del av backarna fick jag göra om flera gånger innan jag tillslut lyckades ta mig upp.

Efter att ha kört varvet så cyklade jag mot Skene för att sedan ta vägen om Örby tillbaka till Kinna för att få ihop tillräckligt med tid.

Efter ca. 2 timmar och 15 minuter så var jag tillbaka hemma.


Ett svar till “En blöt morgontur”

  1. Hugo det ĺåter som du haft det jobbigt idag. Men det brukar ge framgång med tuff träning.