Åkte till Alingsås imorse för att köra vara med på deras tävlingsträning idag.

Vid 11 var det samling och vi började med att köra två gemensamma varv runt banan vi skulle köra på.

När vi hade kikat på banan så var det dags för första intervallen. Vi körde 3 stycken 10-minuters intervaller.

Första intervallen kändes helt ok men jag tappade kraften efter halva intervallen. Den andra intervallen körde jag lite lugnare i början för att försöka hålla ungefär samma intensitet under hela intervallen och det tyckte jag fungerade riktigt bra! Den tredje och sista intervallen gjorde jag ett till försök med att maxa från början. Jag kraschade i början av varvet men jag landade mjukt. Även denna intervallen tappade jag krafterna helt efter halva intervallen.

När jag kollade på puls och watt siffrorna efter passet så drog jag slutsatsen att jag tror att det för min del är bättre att jag tar det lite lugnare i starten för att jag ska kunna köra så fort som möjligt under hela intervallen.

Ett svar på ”Tävlingsträning i Alingsås”

  1. Hej Hugo, tror kanske att du haft en tuff träning period bakom dig. Lite vila kanske skulle göra dig gött???? Lycka till framöver.?

Kommentarer är stängda.